Termenii si coditiile giveaway-ului

Secțiunea 1: Organizatorul concursului

Concursul “Cina la Casa M60 by #localeasy” este organizat de Supersolutions SRL-D cu sediul in Intrarea Veseliei 6, C1 si Corp B, Camera nr. 1 - Bucuresti sub nr. J40/12668/2017, C.U.I. 37978493.

Concursul se va desfășura conform prezentului Regulament ale cărui prevederi sunt obligatorii pentru toți participanții. Organizatorul își rezervă dreptul de a modifica sau schimba regulamentul, cu obligația de a anunța publicul în mod oficial, în aceeași manieră în care a fost făcută și informarea inițială.

Secțiunea 2: Locul și data desfășurării concursului

Concursul “Cina la Casa M60 by #localeasy” se va desfășura intre 22.10.2018 și 01.11.2018. Pagina de concurs este pagina de instagram a Arinei Lazar: “arinawander”.

Mentionam ca acest giveaway se adreseaza persoanelor din Bucuresti sau celor care se pot deplasa pentru a beneficia de premiu.

 

Secțiunea 3: Drepturi și condițiile de participare

La acest concurs pot participa toate persoanele fizice, indiferent de naționalitate, domiciliu, rasă, sex sau religie, rezidente în România, care respectă condițiile prezentului regulament și care urmează indicațiile prezente în acest regulament pentru a-și valida participarea. Nu pot participa organizatorii concursului sau rudele de gradul I ale acestora. Participarea la acest concurs are valoare de acceptare integrală, liber consimțită și în afara oricărei constrângeri a prevederilor prezentului regulament. Dreptul de participare aparține exclusiv participantului care îndeplinește condițiile impuse de Regulament. Dreptul de participare la concurs este anulat în cazul în care o persoană furnizează date sau informații false, eronate sau necorespunzătoare în completarea datelor personale.

Secțiunea 4: Mecanismul concursului

Ca sa poti sa participi la acest concurs trebuie sa:

  • Follow @arianawander
  • Follow @localeasy_app
  • Intra in link-ul din bio al contului @localeasy_app, voteaza aplicatia in cadrul competitiei Future Makers.
  • Tag unui prieten pe care ai vrea sa-l scoti in oras la masa.

 

Daca unul dintre pasii precizati mai sus nu este indeplinit se considera profil incomplet si va fi descalificat la sfarsitul concursului.

Secțiunea 5: Premiul concursului si valabilitatea

Premiul concursului este o cina in doi (sau pranz dupa placul castigatorului) la Casa M60, in limita a 200 de lei.

Premiul este valabil o luna de la castigarea concursului (pana pe 2.12.2018 inclusiv)

Secțiunea 6: Desemnarea câștigătorilor

Câștigătorul va fi desemnat de echipa LocalEasy si al Arinei Lazar prin intermediul unei extrageri cu ajutorul random.org pe data de 2 noiembrie.

Secțiunea 7: Notificarea și predarea premiilor

Câstigătorului concursului i se va aduce la cunoștință rezultatul concursului imediat, prin intermediul unui mesaj pe Instagram. În cazul în care câștigătorul nu raspunde in termen de 3 zile acesta va fi descalificat. Premiul se va acorda altui participant, ales prin același mecanism. Organizatorul nu este responsabil pentru întârzierea anunțării câștigătorului din motive care nu țin de el.

Castigatorul este obligat sa ne precizeze data si ora la care se va duce sa ia cina sau pranzul la Casa M60.

Secțiunea 8: Drepturi de autor

Participantul este unic responsabil asupra oricăror consecințe directe sau indirecte ce pot apărea ca urmare a postării unor imagini inadecvate sau cu drepturi de autor.

Secțiunea 9: Litigii

În cazul unor litigii apărute între Organizator și participanții la concurs, acestea vor fi soluționate pe cale amiabilă. Dacă nu este posibilă rezolvarea litigiilor pe cale amiabilă, părțile implicate în litigiu vor înainta litigiul spre soluționare instanțelor române competente.